Hoi! Ik ben Loes

Werken in een creatieve omgeving

Over het algemeen werk ik vanuit mijn eigen studio in Schijndel. Er is lekker veel licht en een fijne ruime opstelling. Dit is tevens ook mijn atelier waar ik regelmatig te vinden ben met kwasten en een hoofd vol inspiratie. Dit werk is te vinden onder de naam: www.printpaint.nl.

Eens in de twee weken zoek ik een fijne wisselende en inspirerende locatie op. Een creatief brein moet immers geprikkeld blijven worden. Inspiratie vind je veel online maar een andere setting, andere mensen is zeker zo bevordelijk.

Soms is het fijner om bij een klant op locatie te werken zodat er sneller geschakeld kan worden, of als er in teamverband gewerkt moet worden. Met mijn laptop, kan ik praktisch overal werken waar een tafel en goede wifi is. 🙂

Twijfel niet me om te bellen of mailen. Ik maak graag tijd voor u vrij om te sparren of een offerte te maken.

Contact

Achter het scherm

Al vanaf mijn kinderjaren, ben ik bezig met tekenen, knutselen of alles wat daarbij hoort. Op de middelbare school (HAVO) was daar geen ruimte voor, maar waren mijn boeken doorgaans versierd met schetsen en tekeningen. Ik kon niet wachten tot ik eindelijk kon gaan studeren in een richting waar mijn passie lag, namelijk: vormgeven.

Na Koning Willem 1 (vooropleiding Kunstacademie, Den Bosch), Sint Lucas (grafisch vormgeven, Boxtel) en daarna meteen een HBO afronding op de University Lincoln (Graphic design, Lincoln, Engeland), heb ik 10 jaar werkervaring opgedaan in een drukkerij. Met een tussenperiode van 2 jaar als vormgever bij een web/ mediabureau in Tilburg, vond ik het tijd om met mijn werkervaring voor mezelf te beginnen. Ondertussen werk ik meer dan 9 jaar zelfstandig. En heb daarnaast nog deeltijd een designteam ondersteund waar ik nu freelance nog steeds voor werk.

Inmiddels ben ik moeder van Daan (2) en bonus-moeder van Lynn (12) en werk ik 4,5 dagen in de week met heel veel liefde in mijn eigen studio, of op locatie.

Het complete plaatje
Door mijn werkervaring bij diverse soorten bedrijven heb ik professionals om mij heen verzameld die samen met mij een totaalpakket kunnen aanbieden. Een marketingstrategie, teksten voor een website, fotografie, een nieuwe huisstijl, of social mediapost nodig? Ik denk mee met wat of wie er nodig is voor het beste resultaat, met het budget in het achterhoofd. Zo komen we samen tot het beste eindresultaat.

Drukwerk, hoe?
Drukbestanden aanleveren is voor een leek iets spannends. Er wordt veel gevraagd en als er 1 ding niet goed staat kan de opdracht volledig in de soep lopen. Door mijn jarenlange ervaring bij een drukkerij weet ik vrij veel van aanleveren en mogelijkheden op dat gebied. Ik kan u adviseren en als u het fijner vindt, het helemaal uit handen nemen.

Skills
Dagelijks werk ik in standaard het Adobe pakket: Illustrator, Photoshop en Indesign.

Daarnaast gebruik ik op mijn iPad vaak het tekenprogramma Procreate om gave (digitale) illustraties te maken.

Momenteel ben ik bezig om de programma’s Adobe After Effects en Adobe Animate onder de knie te krijgen. Zodat er kleine korte animaties gemaakt kunnen worden.

Webdesign

60%

Logo design

80%

Social media

80%

Branding

60%

Adobe Illustrator

90%

Adobe Photoshop

60%

Adobe Indesign

60%

Savage Interactive Procreate

90%
Loes van den Berg Merk Vaardig
"You can't use up creativity. The more you use, the more you have." -- Maya Angelou, author, poet, civil rights activist

Contact

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Mail mij gerust. Ik probeer u zo snel mogelijk te beantwoorden. Bellen mag natuurlijk ook (het best ben ik bereikbaar op de dagen dat ik werk).

Gegevens

Merk Vaardig
Sterrenlaan 46
5482 XL Schijndel

T. 06 16 52 13 31
info@merk-vaardig.nl

Werktijden (voorlopige tijden i.v.m. corona):
ma: 15.00 – 17.00 uur
di: 15.00 – 17.00 uur
wo: 08.00 – 17.00 uur
do: 13.00 – 17.00 uur
vr: 08.00 – 17.00 uur